АД НЕМЕТАЛИ „ОГРАЖДЕН“- СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ОПЕРАТОР ЗА ВОДЕЊЕ НА АВТОМАТСКА ЛИНИЈА!

февруари 2, 2023

АД НЕМЕТАЛИ „ОГРАЖДЕН“-СТРУМИЦА вработува ОПЕРАТОР за водење на автоматска линија. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 075 310 642 секој работен ден од 07:00 до 16:00 часот

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ