ВЕГАС КАЗИНО ВРАБОТУВА СЛОТ АТЕНДАНТКИ-КЕЛНЕРКИ, ПЛАТА 28.000 ДЕНАРИ!

април 14, 2022

Вегас Казино во Струмица вработува СЛОТ АТЕНДАНТКИ-КЕЛНЕРКИ, плата 28.000 денари со можност за унапредување. Работно искуство не е потребно. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување може да се пријават на следниот телефонски број: 078 345 178

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ