ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: DitoDoro има потреба монтер на собни врати од медијапан со работно искуство!

март 18, 2022

DitoDoro се македонска фирма за производство и монтажа на собни врати од медијапан. Нивните висококвалитетни производи се произведени по најсовремени европски производствени стандарди. Со имплементацијата на новите и најсофистицирани машини, DitoDoro стана регионален лидер во производство на медијапански врати, достава и монтажа од професионална екипа мајстори.

Поради зголемен обем на работа, DitoDoro има потреба од монтер на собни врати со претходно работно искуство во областа. Заинтересираните кандидати може да се јават на 071 205 075 или да се обратат на dimitar@ditodoro.mk за повеќе информации.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: