ВО СТРУМИЦА СЕ ВРАБОТУВААТ СЕРТИФИЦИРАНИ НЕГУВАТЕЛКИ ЗА ПОМОШ И НЕГА НА СТАРИ ЛИЦА И ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ!

мај 4, 2022

Домот за стари лица „ОТВОРЕНО СРЦЕ“ – Струмица, поради зголемен обем на работа, има потреба од СЕРТИФИЦИРАНИ НЕГУВАТЕЛКИ ЗА ПОМОШ И НЕГА НА СТАРИ ЛИЦА И ЛИЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број 075 499 188 од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот или во просториите на транзитниот пат Струмица-Валандово наспроти „Терминалот“.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: