ПЛАТА 1.200 ЕВРА, РАБОТА ВО ХРВАТСКА НА МОРЕ: СЕ БАРААТ СЕРВИСЕРКИ, ШАНКЕРИ/КИ, ПОМОШНИ КУВАРКИ И ЛУЃЕ ЗА НА СКАРА!

јуни 1, 2022

Фамилијарен ресторан во Хрватска вработува СЕРВИСЕРКИ, ШАНКЕР/КИ, ПОМОШНИ КУВАРКИ И ЛУЃЕ ЗА НА СКАРА. Обезбедено е храна, спиење и рботна дозвола. За повеќе детални информации исконтактирајте го следниот телефонски број на ВИБЕР или WHATTSAPP 071 600 210

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: