ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: КАЗИНО „ROYALE“ ВРАБОТУВА ОПЕРАТОРКИ-КАСИЕРКИ, ОДЛИЧНА ПЛАТА СО БОНУСИ!

октомври 6, 2022

Казино „ROYALE“ вработува во Струмица. Се вработуваат девојки на следнава позиција:

– ОПЕРАТОРКИ/КАСИЕРКИ
– ПЛАТА ОДЛИЧНА СО БОНУСИ

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 071 265 065 (Елена) или директно во просториите кои се наоѓаат на ул. „Ѓорги Василев“ бр.97.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: