Home

Perdormire
Струмица

МЛАДИОТ СТРУМИЧАНЕЦ МАРТИН РИСТОВ, УТРЕ ЌЕ ОДРЖИ ОНЛАЈН ПРЕДАВАЊЕ НА ПЛАТФОРМАТА „ЗУМ“ НА ТЕМА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН, ADOBE PHOТOSHOP И ILLUSTRATOR!

Home

Млад и амбициозен, Мартин Ристов од Струмица, утре среда во 15 часот, на само 18 години ќе одржи онлајн предавање на платформата Zoom, предавање кое е во организација на „Europe House“. Младиот графичар отворено ќе ги сподели своите знаења и почетоци во областа на графички дизајн, Adobe Photoshop и Illustrator.

Мартин има во план да ги мотивора младите како преку ингернет можат да научат да ги работат горе наведените програми и да ја искористат шансата да влезат во дигиталниот свет и преку тоа да заработуваат. Се што ви е потребно за да присуствубате е да ја инсталирате платформата Zoom.

ЛИНК: https://bit.ly/3uHsWQd
Meeting ID: 895 0313 2580
Пасворд: 405363