ТИМОТ СЕ ЗГОЛЕМУВА: CONCEPT FOOD & CAFE BAR ВРАБОТУВА ПОМОШНИК КУВАР, ПОМОШНИК КЕЛНЕР, СЛАТКАР, САЛАТЕР И САДОМИЈАЧ!

март 2, 2022

CONCEPT FOOD & CAFE BAR ВРАБОТУВА:

– ПОМОШНИК КУВАР
– ПОМОШНИК КЕЛНЕР
– СЛАТКАР
– САЛАТЕР
– САДОМИЈАЧ

Сите заинтересирани за подетални информации да се јават на следниот телефонски број: 075 347 502

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: