Home

Perdormire
Струмица Хроника

15 МЕСЕЦИ ЗАТВОР ЗА ВОЗАЧОТ КОЈ ЈА ПРЕГАЗИ ВЕРИЦА БЕЛЧОВСКА!

Home

Возачот И.Ч (18) кој ја прегази Верица Белчовска на 7 април во Струмица, денеска Основниот суд во Струмица го осуди на казна затвор во траење од 15 месеци. И.Ч пред судот ја признал вината за стореното дело.