Home

Perdormire
Струмица

ОДЛИЧЕН ПРЕДЛОГ НА ПОРАНЕШНИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК НА НОВО СЕЛО – ПЕТАР СПАСОВ: Ако не се донесе одлука за украсување на Струмица за Нова Година, ќе се купи едно болничко комбе!

Home

Поранешниот градоначалник на општина Ново Село Петар Спасов на неговиот офцицијален фејсбук профил напиша статус кој привлече внимание на голем број граѓани. Спасов напиша дека ако Советот на општината донесе одлука да не се украсува градот за Нова Година, ќе се купи едно болничко комбе со тие средства. Останува да видиме дали овој предлог ќе биде ставен на листата на размислување и остварување.