СЕ ВРАБОТУВА КЕЛНЕР, ПИЦА МАЈСТОР, ЛИЦЕ ЗА РАБОТА НА ШАНК И РАБОТНИК/ЧКА ЗА ВО КУЈНА ВО „ПИЦЕРИЈА ПАРК БОСИЛОВО“ ВО ДАБИЛЕ!

мај 10, 2021

Пицерија „ПАРК“ со нова локација во Дабиле на излезот кон Босилово и имаат потреба од зголемување на персоналот. Се бараат:

– ПИЦА МАЈСТОР
– РАБОТНИК/ЧКА ЗА РАБОТА НА ШАНК
– КЕЛНЕР/КА
– РАБОТНИК\KA ЗА РАБОТА ВО КУЈНА

Сите заинтересирани за подетални информации да се јават на: 070 347 976

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: