10 НОВИ РАБОТНИ МЕСТА ВО СТРУМИЦА: РАФИНЕРИЈАТА ЗА МАСЛО „ОСТРОГ ЛУНА“ СО ОДЛИЧНИ УСЛОВИ!

март 26, 2024

Рафинеријата за масло  „ОСТРОГ-ЛУНА“ – Струмица, има потреба од кадар:

ЕДНО РАБОТНО МЕСТО: Дип.технолог – прехрана

ЕДНО РАБОТНО МЕСТО: Работник со положен испит – за котлара

ПЕТ РАБОТНИ МЕСТА: Работници во погон Рафинерија

ДВЕ РАБОТНИ МЕСТА: Работници со искуство машинци за одржување на машини и опрема

ЕДНО РАБОТНО МЕСТО: Мајстор – со искуство заварувач

Сите заинтересирани може да се пријават на следните телефонски броеви: 071 908 000 и 034 346 611

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ