bandr
Ново Село

(ВИДЕО) ВАСКО НИКОЛОВ СО ПРЕКРАСНО ВИДЕО: Општина Ново Село и нејзините природни убавини!

Струмичкиот фотограф Васко Николов направи прекрасно видео во кое се претставени природните убавини на општина Ново Село. Видеото може да го погледнете со кликнување на следниот ЛИНК