strumica denes logo

НИКОЛА АНДОНОВ Е НОВИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК НА НОВО СЕЛО!

Автор:

Датум:

мај 5, 2019

Категории:

СДСМ, Ново Село

Автор:

Датум:

мај 5, 2019

Категории:

СДСМ, Ново Село

Никола Андонов, кандидатот за градоначалник од редовите на СДСМ е новиот градоначалник на општина Ново Село! Според првичните неофицијални информации, Андонов победил со 18-19 гласови разлика. Штабот на СДСМ веќе ја слави победата на Никола Андонов во Ново Село!