Home

Perdormire
Ново Село СДСМ

ЅВОНКО АНГЕЛОВ КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА НОВО СЕЛО НА СДСМ!

Home

По завршените анализи и истражувања, денеска СДСМ објави дополнителни 16 нови кандидати за градоначалници. Во Ново Село ќе настапат со младиот кандидат Ѕвонко Ангелов.

Кандидатите се убедливи фаворити на локалните избори – рече Љупчо Николовски.