strumica denes logo

ЗОРАН ЗИМБАКОВ ЈА ДОБИ ПОДДРШКАТА ОД ЗОРАН ЗАЕВ ПОВТОРНО ДА БИДЕ КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА БОСИЛОВО!

Автор:

Датум:

јули 14, 2021

Категории:

СДСМ, Босилово

Автор:

Датум:

јули 14, 2021

Категории:

СДСМ, Босилово

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев влера на прес конференција ги објави дел од кандидатите за градоначалници на претстојните локални избори. Тој истакна дека поднесени биле 630 кандидатури за градоначалници и 5000 кандидати за советници. Меѓу кандидатите повторно е и Зоран Зимбаков, кој повторно е на листата на СДСМ за кандидат на градоначалник на општина Босилово.