РИСТО МАНЧЕВ: Граѓаните на општина Босилово сакаат промени – Радово останува победничко!

октомври 5, 2021

Ристо Манчев, кандидат за градоначалник на општина Босилово од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:

Енергијата се чувствува. Граѓаните на општина Босилово сакаат промени. Радово останува победничко. Сите заедно ќе создадеме нова иднина во општина Босилово.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: