Home

Perdormire
Ново во Градот Струмица

СТРУМИЦА ДОБИВА НЕШТО НОВО: ВО ПЕТОК ОФИЦИЈАЛНО ОТВОРАЊЕ НА „АВАТАР“ НА НОВАТА ЛЕТНА ЛОКАЦИЈА!

Home

Петок (10.07.2020) конечно Струмица добива нешто ново,

вистинско освежување во ноќниот живот.

Ново место за излегување и креирање на нови спомени.

ЛЕТНА ЛОКАЦИЈА: Позади Кафе „Елефант.“