Home

Perdormire
Ново во Градот Струмица

НАСКОРО НОВО ВО СТРУМИЦА: „CRAFT“ KOJ ЌЕ СЕ НАОЃА ПОЗАДИ СТАРАТА АВТОБУСКА СТАНИЦА, ЌЕ ВРШИ ДОСТАВА НА ПИЦИ, ПАСТАРМАЈЛИИ СО БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ!

Home

За помалку од десеттина дена, Струмица ќе добие ново место каде пиците и пастармајлиите ќе ви бидат доставувани до вашиот дом со бесплатна достава.

Како што не информираше сопственикот, локалот ќе работи само со достава. „CRAFT“ ќе се наоѓа веднаш позади Старата автобуска станица во Струмица, односно позади „Здравец“.

Со повеќе информации наскоро на Струмица Денес!