Home

Perdormire
Ново во Градот Струмица

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: „ГРАНД“ Е ИМЕТО НА НОВОТО КАЗИНО ВО СТРУМИЦА КОЕ СЕ НАОЃА НА СТАРАТА СТРУМИЧКА ЧАРШИЈА!

Home

„ГРАНД“ е името на новото електронско казино во Струмица кое се наоѓа на старата струмичка чаршија или поточно на улицата „Маршал Тито“ бр.23. „ГРАНД“ располага со нови професионални електронски машини. Во продолжение погледнете дел од фотогалеријата: