Home

Perdormire
Ново во Градот Струмица

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: ИЗНАЈМЕТЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН БАРМЕН ЗА ВАШИТЕ ПРИВАТНИ ЗАБАВИ, СВАДБИ И СЕМЕЈНИ ВЕСЕЛБИ!

Home

Изнајмете професионален бармен за вашите приватни забави , свадби .

Нека вашата вечер барменот ја направи посебна со највкусните коктели .

Телефон за контакт : 078 456 319