Home

Perdormire
Ново во Градот Струмица

(ФОТО) НОВО ВО ГРАДОТ: „ВИКТОРИ“ Е НОВИОТ АВТО СЕРВИС ВО СТРУМИЦА КОЈ ГАРАНТИРА ПРАВИЛЕН ЖИВОТЕН ВЕК НА ВАШИОТ АВТОМОБИЛ!

Home

Струмица доби нов авто сервис „Виктори“ кој гарантира правилен животен век на вашиот автомобил! Нивниот приоритет пред се’ e гаранција за секоја нивна услуга. Прифатливи цени за секого, професионалност, технолошки процеси на оджување, поправка и дијагностика на возила, оригинални резервни делови, компоненти и материјали кои се потребни за вашиот автомобил да изгледа исоравно!

– поправки на возилата на Volkswagen групација, BMW и Mercedes
– Volkswagen дијагностика
– Машинско полнење на клими
– Машинско менување на масло на автоматски менувач

За оваа сезона „Виктори“ ви препорачува:

✅Машинска проверка на клима
✅Машинско полнење
✅Машинскa промена на масло на клима уредот
✅Машинско додавање на УВ масло во клима уредот
👌Најдоброто за твојот автомобил!

„Виктори“ може ги пронајдете веднаш до ресторан „Еми“ лоцирани во индустриската зона – Добрејци.
Телефон за контакт: 076 444 133