Home

Perdormire
Ново во Градот Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: СЕ ОТВОРИ НОВ ЛУКСУЗЕН САЛОН ЗА УБАВИНА „ФИДАНИ“ СМЕСТЕН ВО ГРАДСКИОТ ПАРК КОЈ НУДИ ВИСОК КВАЛИТЕТ И ОДЛИЧНИ УСЛУГИ!

Home

Сместен во срцето на градскиот парк во Струмица, или поточно до „Вила Парк“, се отвори новиот салон за убавина „Фидани“. За само неколку денови, гласот за квалитетот за „Фидани“ се раширува низ струмичани кои отсекогаш знаеле да го препознаат. Салонот за убавина „Фидани“ ви ги нуди следните услуги:

– ПРОФЕСИОНАЛНА ШМИНКА
– ФРИЗУРИ
– ПЕДИКИР
– МАНИКИР
– АНТИЦЕЛУИТНА МАСАЖА
– ДЕПИЛАЦИЈА

Сите оние кои сакаат да резервираат термин, може да се јават на следниот телефонски број: 071 789 723

ФЕЈСБУК ЛИНК:  кликни ОВДЕ. 
ИНСТАГРАМ ЛИНК: кликни ОВДЕ.