strumica denes logo

ЖИКОЛ ДООЕЛ вработува МАГАЦИОНЕР во Струмица!

Автор:

Датум:

април 11, 2024

Автор:

Датум:

април 11, 2024

ЖИКОЛ ДООЕЛ од Струмица вработува МАГАЦИОНЕР во Струмица.

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 071 205 562 или дирекно во просториите на ДГТ Жикол ДООЕЛ во инд.зона Север – Струмица.