ПЛАТА ОД 45.000 ДО 65.000 ДЕНАРИ: РЕНОМИРАНА ФИРМА ВРАБОТУВА МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР И ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР!

декември 25, 2023

Реномирана фирма вработува:

1. МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР
2. ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР

Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 078-247-578. Почетната плата е од 45.000 до 65.000 денари во зависност од претходното работно искуство. Следуваат бонуси и други бенефиции.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: