strumica denes logo

„ПАБЛИК“ ВРАБОТУВА КЕЛНЕРИ/КИ И ШАНКЕРИ/КИ – УСЛОВИТЕ СЕ ОДЛИЧНИ!

Автор:

Датум:

март 20, 2024

Автор:

Датум:

март 20, 2024

„ПАБЛИК“ – Струмица вработува:

– КЕЛНЕРИ/КИ
– ШАНКЕРИ/КИ

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 078 390 855