strumica denes logo

БЕСПЛАТНО МЕРЕЊЕ НА ОЧЕН ПРИТИСОК ОВОЈ ЧЕТВРТОК ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

март 13, 2024

Автор:

Датум:

март 13, 2024

По повод НЕДЕЛА НА ГЛАУКОМ, во соработка со @naturatherapy.mk, Промедика Офталмологија организира БЕСПЛАТНО мерење на очен притисок овој Четврток и Петок ‼

Глаукомот е болест која го оштетува очниот нерв и најчесто е резултат на покачен очен притисок. Бидејки пациентите со оваа очна болест најчесто немаат никакви симптоми, тој е познат како тивок крадец на видот. За да се одложи губењето на видот, препорачливо е редовен очен преглед и редовно мерење на очниот притисок.

БЕСПЛАТНИТЕ мерења на очен притисок ќе бидат на:

📆 14.03.2024 | 14:00ч – 16:00ч | Natura Therapy Струмица
📆 15.03.2024 | 10:00ч – 12:00ч | Natura Therapy Аеродром, Скопје