Home

Perdormire
Култура

ЖИВОТНИ СТОРИИ ОД СТРУМИЧКО: УШТЕ ЕДНА РУБРИКА НА СТРУМИЦА ДЕНЕС – ПРИЈАВЕТЕ ЈА ЈАВНО ИЛИ АНОНИМНО ВАШАТА ПРИКАЗНА!

Home

Нашиот портал со голема чест и задоволство ви ја најавува новата рубрика ЖИВОТНИ СТОРИИ ОД СТРУМИЧКО, при која двапати месечно ќе се објавуваат најинтересните и највпечатливите вистински стории и случи на струмичани. Доколку сметате дека располагате со таква сторија, раскажете ни ја јавно или анонимно во порака, или пак тагирајте го пријателот кој треба тоа да го стори.