strumica denes logo

ЗАКАЖЕТЕ ЈА ВАШАТА ФОТОСЕСИЈА ЗА МАТУРА ВО СТУДИО 38!

Автор:

Датум:

април 26, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 26, 2018

Категории:

Култура

Уште многу малку време остана до еден од вашите најубави мигови во вашиот живот. Затоа побрзајте и вашата фотосесија за матура закажете ја во СТУДИО 38.

ФЕЈСБУК СТРАНИЦА: https://www.facebook.com/studio38mk/photos/a.732391203596870.1073741828.730743680428289/1003176796518308/?type=3&theater

ТЕЛЕФОН: 078 314 765