strumica denes logo

ВМРО- ДПМНЕ ОК ВАСИЛЕВО ОРГАНИЗИРАШЕ ИФТАР!

Автор:

Датум:

јуни 13, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 13, 2018

Категории:

Култура


Во дворот на Џамијата во Василево Општинскиот комитет на Василево традиционално, како и претходните години, во рамките на рамазанските пости организираше Ифтар за верниците. На ифтарската вечера на која присуствуваа повеќе верници од целата општина, присутни беа Дајанчо Ефтимов кој е член на Извршниот комитет на Партијата, членовите на комитетот и, Живко Атанасов кој од скоро е избран за Претседател на огранокот во Василево.