strumica denes logo

(ВИДЕО) ИНИЦИЈАТИВА ЗА ЗАБРАНА НА ЗАПРЕЖНИ И НЕРЕГИСТРИРАНИ ВОЗИЛА ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јуни 2, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 2, 2018

Категории:

Култура

Иницијатива За Забрана На Запрежни И Нерегистрирани Возила Во Струмица.

ГРАЃАНСКИ СОБИР
Среда 18ч
06,06,2018
Домот На АРМ

-Иницијативата беше организирана од Александар Бојаџиски

Целосната иницијатива може да ја погледнете на линкот подолу: