strumica denes logo

(ВИДЕО) БРАТ И СЕСТРА ОД СТРУМИЦА НА МАЕСТРАЛЕН НАЧИН ЈА ОБРАБОТИЈА ПОЗНАТАТА – NOTHING ELSE MATTERS ОД МЕТАЛИКА!

Автор:

Датум:

декември 10, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

декември 10, 2018

Категории:

Култура

Нашата ѕвезда од Струмица која од ден на ден се повеќе заблескува на македонското музичко небо објави ново видео кое всушност е обработка на познатата NOTHING ELSE MATTERS од Металика. За гласовните способности на Славица Ангелова воопшто и не треба да се спомнува, бидејќи нејзините успеси зборуваат доволно за тоа. Она што е интересно е дека во обработката на самата песна е вклучен и нејзиниот брат Христијан Ангелов. Во продолжение слушнете ја: