Вечерва во Gossip Cafe – Hip Hop & R’N’B забава со Irie Scratch

февруари 16, 2019

Вечерва во Gossip Cafe – Hip Hop & R’N’B забава со Irie Scratch

Почеток: 22:00 часот

⭐️ Gossip Cafe ! ⭐️

Резервации:
📞070 228 765 Софија Андонова

📞072 623 472 Тања Пандева

📞076 541 653 Мануела Тодорова

📞078 698 283 Филип Ѓеоргиев

📞078 917 317 Тими Наков

📞078 312 455 Ристе Гуцев

Have you heard the latest gossip?

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: