strumica denes logo

Светско, а наше – DISCONNECTED со нов сингл!

Автор:

Датум:

мај 14, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 14, 2018

Категории:

Култура

Едно од најдобрите дџ-ски дуа во Македонија “Disconnected” во кое што е и дел струмичанецот the Marshall излезе со нов сингл, за што станува збор погледнете во видеото подолу: