СТРУМИЧКА КЛЕТВА: „ДА МУ СЕ ИСАЈНАТ ДВЕТЕ РАЦИ И ДВЕТЕ НОЗЕ НА ТОЈ ШТО ЌЕ ГО СКИНЕ ОВОЈ ЛИСТ И ТОЈ ШТО НАМЕРНО ЌЕ ЈА ОСТАВА ВРАТАТА ОТВОРЕНА“

февруари 28, 2019

После оваа струмичка клетва, зарем е потребен коментар? 🙂

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: