strumica denes logo

Струмичка „Атлантис“ го доби тендерот на ГА-МА за авионски превоз на вработените

Автор:

Датум:

јуни 15, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 15, 2018

Категории:

Култура

А-МА АД – Скопје по распишаниот тендер за авионски превоз за вработените склучи договор со друштвото за туризам и угостителство „Атлантис“ ДООЕЛ Струмица.

Вредноста на склучениот договор со вклучен ДДВ изнесува 2.000.000 денари, а главен критериум за доделување на договорот е најниската цена.