„Стариот Џумбушлија“ ве поканува секој ден на предновогодишни колегијални прослави!

декември 14, 2018

Во овој период од годината актуелни се предновогодишните прослави низ кафеаните, рестораните, па дури и ноќните клубови. По тој повод градската кафеана „Стариот Џумбушлија“ во опуштена атмосфера со најдобрите специјалитети и одлична услуга, ги поканува колегијално струмичките фирми лека-полека заедно да ја испратат старата 2018 година. Вратите на „Стариот Џумбушлија“ ширум се отворени секој ден, повелете!

Локацијата веќе ни е добро позната, „СТАРИОТ ЏУМБУШЛИЈА“ се наоѓа на местото на поранешно „Студио“ во близина на пазарот „Чешел“.

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: