Home

Perdormire
Култура

„Стариот Џумбушлија“ ве поканува секој ден на предновогодишни колегијални прослави!

Home

Драги пријатели, остануваат само уште 2 недели од 2018 година. Период кога по традиција се организират предновогодишни седенки со колегите, пријателите, роднините. Искористете ја уникатната можност што Ви ја нуди Стариот џумбушлија за забава во пријатна, топла атмосфера, со професионална услуга и најважно  МЕНИ стокмено по Ваш избор.

За повеќе информации слободно обратете се на  ФБ страната,  телефонскиот број 034 330-805, или шо си е сигурно сигурно си е, елајте си директно у кафанката!