Home

Perdormire
Култура

СЕДИ СИ ДОМА СО МИЛЧО: ВЕЧЕРВА ВО 22:00 ЧАСОТ НА МРТВ ЌЕ СЕ ЕМИТУВА МАКЕДОНСКИОТ ФИЛМ „ПРЕД ДОЖДОТ“

Home

Сите филмови македонскиот режисер Милчо Манчевски ќе се прикажуваат на Македонската радиотелевизија (МРТ).

Манчевски преку „Фејсбук“ го најави својот придонес и поддршка на вонредните мерки против ширењето на коронавирусот.

И дома е убаво со Пред дождот. Вечерва во 22:00ч. Пред дождот на МРТВ. Сите филмови на Манчевски на МРТВ како поддршка на вонредните мерки.

В недела Мајки.

Наредниот викенд Сенки и Бикини Мун.

#Седидома со Милчо, порача режисерот.