САМО ВО ВТОРНИК БЕСПЛАТНА ДОСТАВА: ПОРАЧИ ЈА СВОЈАТА ОМИЛЕНА ПИЦА ОД BUCK’S PIZZA HOUSE ПРЕКУ АПНИ СИ И НАВИВАЈТЕ ЗА ВАШИОТ ОМИЛЕН ТИМ НА СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО!

јули 2, 2018


Апни си заедно со Buck’s Pizza House утре, вторник им овозможуваат на сите оние кои се љубители на добрата пица бесплатна достава до  нивниот дом доколку својата нарачка ја направат преку Апни Си. Добра пица, пиво и фудбал, зарем ќе најдете подобра комбинација? Наздравје!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ