strumica denes logo

ПОРТАЛ СТРУМИЦА ДЕНЕС СО ДИРЕКТНО ВКЛУЧУВАЊЕ ВО ЖИВО ОД СТРУМИЧКИОТ КАРНЕВАЛ ВО САБОТА!

Автор:

Датум:

март 7, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

март 7, 2019

Категории:

Култура

Со почеток од 18:30 часот во сабота, портал Струмица Денес со директно вклучување во живо од струмичкиот карневал. Следете не!