strumica denes logo

ПОЧИНА СТРУМИЧКИОТ ОЏА РАМИЗ-ВЕРНИЦИТЕ СО ПОСЛЕДЕН ПОЗДРАВ ЗА ДОБРИОТ И ХУМАН ЧОВЕК!

Автор:

Датум:

февруари 13, 2019

Категории:

Хроника, Култура

Автор:

Датум:

февруари 13, 2019

Категории:

Хроника, Култура

На 65 годишна возраст почина струмичкиот Оџа Рамиз. Верниците од муслиманската вероисповед велат дека Рамиз помагал на секој, а познат бил по неговата скромност.

„Рамизе, го чувствуваме твоето отсуство и никогаш нема да те заборавиме.Бог нека ја успокои твојата душа“ – споделуваат верниците на социјалната мрежа фејсбук.