Организирани летни ликовни работилници од струмичката библиотека!

јули 3, 2019

Струмичката библиотека, во соработка со незаменливиот во својата област Митко Тошев , организираат летни ликовни работилници почнувајќи од 2 јули.

Летна ликовна работилница стартува од 02.07.2019 година и ќе трае еден месец, двапати во неделата – вторник и четврток. Интересот меѓу учениците е огромен.


Проектот е финансиран од Американска Амбасада,Смарт Ап(Smart Up) и Младински совет на Општина Струмица.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: