strumica denes logo

ОРГАНИЗИРАН БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ОД СТРУМИЦА ЗА „ТИКВЕШКИ ГРОЗДОБЕР“ – ПОВЕЛЕТЕ НА ДОБРА ЗАБАВА!

Автор:

Датум:

септември 8, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

септември 8, 2018

Категории:

Култура

Почитувани,
Ве известуваме дека во недела ( 09.09.2018 година ) има организиран бесплатен превоз од неколку општини до Општина Кавадарци. Тргнувањето од сите општини е во 19 часот и враќањето назад од Општина Кавадарци е во 24 часот. Во прилог ги имате локациите на тргнување и лица за контакт за пријавување.

Струмица – Локација: Пред Тинекс
Лице за контакт: Васко – 078 428 130