Home

Perdormire
Култура

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: ЕЛИТНИОТ РЕСТОРАН „ДЕГУСТО“ ИМА ПОТРЕБА ОД КУВАР И КЕЛНЕР СО РАБОТНО ИСКУСТВО!

Home

Елитниот и познат ресторан во Струмица „Дегусто“ има потреба од кувар и келнер со работно искуство. Сите заинтересирани за повеќе информации може да се јават на следниот телефонски број: 070 653 586