ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: БУТИЦИТЕ НА МИА ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВААТ!

март 12, 2019

Бутиците на МИА вработуваат. За подетални информации и за пополнување на апликацијата заинтересираните може да се упатат директно во БУТИК МИА 1кат ГТЦ „ГЛОБАЛ“.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: