Perdormire
Култура

НАТАША БЕКВАЛАЦ ВО ПЕТОК ВО КЛУБ „ПЛАТИНУМ“ ВО СТРУМИЦА-ТИМОТ НА „ПЛАТИНУМ“ ВЕТУВА НОЌ ЗА ПАМЕТЕЊЕ!

Home

На 24 мај, овој петок, убавата и атрактивна балканска ѕвезда Наташа Беквалац доаѓа во клуб „Платинум“ во Струмица. Тимот на „Платинум“ ги поканува струмичани на незаборавен концерт и ветува одлична забава!

Info and reservation:
📞 / viber 📩

070/384-684 Стефан Христов

070/639-526 Гога

078/596-130 Николас Стојанов

078/765-262 Дони Шилинов

071/832-602 Филип Коцев

075/646-784 Кате Атанасова

071/332-712 Боби Николов

078/391-350 Цеце Беџовска