Home

Perdormire
Култура

НАЈНОВО ВО РЕ-МЕДИКА ВО СТРУМИЦА, НОВА ДИЈАГНОСТИЧКА МЕТОДА: МАГНЕТНА РЕЗОНАНСА НА ЦЕЛО ТЕЛО!

Home

НАЈНОВО ВО РЕ-МЕДИКА ВО СТРУМИЦА, НОВА ДИЈАГНОСТИЧКА МЕТОДА: МАГНЕТНА РЕЗОНАНСА НА ЦЕЛО ТЕЛО!

Магнетна резонанса на мускулоскелетен систем. (зглобови и ‘рбетен столб)

Врвна медицинска опрема, искусни специјализирани тимови, професионален пристап во лекувањето и дијагноза на болестите.

За повеќе информации јавете се на телефоните: 034 334 455; 072 443 855; 075 443 141

 

Магнетна видео

НАЈНОВО ВО РЕ-МЕДИКА ВО СТРУМИЦА, НОВА ДИЈАГНОСТИЧКА МЕТОДА: МАГНЕТНА РЕЗОНАНСА НА ЦЕЛО ТЕЛО! Врвна медицинска опрема, искусни специјализирани тимови, професионален пристап во лекувањето и дијагноза на болестите. За повеќе информации јавете се на телефоните: 034 334 455; 072 443 855; 075 443 141.

Posted by Re-Medika general hospital on Tuesday, 6 February 2018

Ознаки