strumica denes logo

НА 14 ОКТОМВРИ ПОЛУМАРАТОН „СТРУМИЦА НА УЛИЦА“ – ПРИЈАВИТЕ СЕ ВО ТЕК!

Автор:

Датум:

октомври 7, 2023

Категории:

Култура, Струмица

Автор:

Датум:

октомври 7, 2023

Категории:

Култура, Струмица

Со огромно задоволство би сакале да Ве информираме оваа година повторно го организираме најмасовниот спортски настан на улиците “Струмица на улица 2023” со три ноќни трки на 5км, 10км и полумаратон на ден 14.10.2023 со почеток во 19:00 часот

Патеката за полумаратон Струмица на улица е иста како и во претходните изданија. Се трча во централното градско подрачје на булеварите Ленинова, Маршал Тито и Гоце Делчев.

Пријавите ќе бидат отворени до 10.10.2023. Доколку сеуште се немате пријавено, не чекајте и резервирајте го вашиот стартен број за трката на 5км, 10км или полумаратон на следниот линк https://runnerspot.com/event/Strumica