Home

Perdormire
Култура

Може ли Струмица да се стави на листата на најбогати градови во Македонија?

Home

Скоро во секој дом во Струмица веќе се има по два автомобили. Продавниците и бутиците секој ден преполни, а во кафулињата се бара место повеќе, без разлика дали се работи за викенд или не. Може ли Струмица да се стави на листата на најбогати градови во Македонија?